ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και πάλι στην Αμερική: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Μίσιγκαν – Κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό αστυνομικού (ΝΕΟΤΕΡΑ)

21/06/2017 | 17:59

Νεότερη ενημέρωση 18.34΄’  Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είδε τον αστυνομικό να είναι γεμάτος με αίματα, ενώ στο πάτωμα ήταν το μαχαίρι και ένας άντρας, που πιθανολογείται ότι είναι και ο δράστης.

Η αστυνομία ανέφερε πως ένας ύποπτος κρατείται.

Πρώτη ενημέρωση 17.59′

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Bishop του Μίσιγκαν το οποίο εκκενώθηκε έπειτα από τραυματισμό αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters σημειώθηκε ένα «περιστατικό» κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

«Συνέβη ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο. Αστυνομικός της ασφάλειας έχει τραυματιστεί. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς και το αεροδρόμιο εκκενώνεται αυτή τη στιγμή. Θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ενημερωθούμε πλήρως» αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του αεροδρομίου στο Facebook.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της