Πρόκληση από τον Ολλανδό ακροδεξιό Βίλντερς: Οι Έλληνες ξοδεύουν τα λεφτά σε σουβλάκια και ούζα

21/06/2017 | 16:02

Για πηγάδι δίχως πάτο το οποίο σπαταλά τα χρήματα των Ολλανδών φορολογουμένων σε «σουβλάκια και ούζο» χαρακτήρισε την Ελλάδα ο ηγέτης του ολλανδικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) Γκέερτ Βίλντερς, σε ερώτησή του στην ολλανδική Βουλή, κάτω σώμα του κοινοβουλίου, προς τον υπουργό Οικονομικών της χώρας Γερούν Ντέισελμπλουμ.

Στην ερώτηση, την οποία ο Ολλανδός ακροδεξιός και αντιευρωπαίος ηγέτης συνυπογράφει με ακόμη δύο βουλευτές του κόμματός του και η οποία κατατέθηκε τη Δευτέρα, ο κ. Ντέισελμπλουμ ερωτάται ποιο είναι το ποσοστό με το οποίο η Ολλανδία συμμετέχει στη δόση των 8,5 δισ. ευρώ η οποία θα δοθεί στην Ελλάδα, καθώς και εάν συμφωνεί με την άποψη ότι «δεν μπορεί κάποιος να ξοδεύει όλα του τα χρήματα σε σουβλάκι και ούζο και μετά να ζητεί οικονομική βοήθεια».

Πηγή: enikonomia.gr

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ