Πάτρα: Παράσταση χορού με φιλανθρωπικό σκοπό

Τετάρτη 21 Ιουνίου στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ Α.Τ.Ε.Ι.- Τα έσοδα θα διατεθούν για το Σωματείο "Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α."

 Μια ιδιαίτερη παράσταση με καλλιτεχνική και κοινωνική διάσταση, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20:30 στο συνεδριακό του Α.Τ.Ε.Ι Πάτρας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό ΑΧΑΪΑΣ "Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α."

Η Παράσταση : Στο Α΄ ΜΕΡΟΣ παρουσιάζονται Κλασικές Χορογραφίες βασισμένες στο παραμύθι "η Μελωδένια Πολιτεία" της Νανάς Κριεκούκη και Έλσας Νάκου, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μπεττίνας (Ευαγγελίας) Κάτσενου και της Μαρίνας Αγγελάτου.

Στο Β΄ ΜΕΡΟΣ παρουσιάζονται Hip Hop, Μοντέρνος , και Σύγχρονος χορός σε χορογραφίες της Μπεττίνας (Ευαγγελίας) Κάτσενου και της Μαρίνας Αγγελάτου, και του Hip Hop είναι του Θωμά Ζαρνάβαλη. Η παράσταση εκτός από το καλλιτεχνικό σκέλος έχει και κοινωνικό σκοπό. Αποτελεί σημαντική προσπάθεια η συνεργασία αυτή και είναι εξαιρετικό γεγονός, που μας τιμά σαν ενεργούς πολίτες και μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά, τόσο τους συντελεστές της Σχολής Χορού, όσο και την "οικογένεια του αυτισμού ". Ελπίδα όλων είναι να στεφθεί με επιτυχία και να αποτελέσει την πρώτη από σειρά κοινών δράσεων .

Τιμή εισητηριου : 8€. , παιδικά -ΑΜΕΑ-πολυτεκνικά :5€. Εξάλλου , το Σάββατο 24/6 και από 10:00-14:00 θα πραγματοποιηθούν εκλογές της ΕΨΥΕΠΕΑ στο κτίριο των Μαχητών (δεξαμενή) και παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν .

Διαβάστε επίσης