Ηλεία: Τρεις συλλήψεις στο Λαμπέτι για καλλιέργεια ναρκωτικών

Εκριζώθηκαν συνολικά δεκατρία φυτά κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο Λαμπέτι Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40, 50 και 56 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, ενήργησαν έρευνα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 56χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε, σε παράπηγμα, περιμετρικά του οποίου είχε τοποθετήσει λαμαρίνες, τρία φυτά κάνναβης, ύψους έως 1,90 μέτρα.

Παράλληλα, σε αγροτεμάχιο του 50χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο καλλιεργούσε εννέα φυτά κάνναβης σε πέντε γλάστρες, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (21,1) γραμμαρίων.

Στην περίπτωση του 40χρονου, οι αστυνομικοί ενήργησαν έρευνα στην οικία του, όπου στο μπαλκόνι βρήκαν ένα φυτό κάνναβης, το οποίο ο δράστης  καλλιεργούσε σε γλάστρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ όλα τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ