Δούκισσα- Θεοδωρίδης: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν μετά το γάμο

14/06/2017 | 22:52

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από το προσωπικό της blog ενημέρωσε το κοινό της για την πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν με τον αγαπημένο της μόλις έφυγαν από την εκκλησία και μπήκαν στο αυτοκίνητο!

Η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε συγκεκριμένα: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Όλο το βράδυ έβλεπα το πιο γλυκό και παραμυθένιο όνειρο. Μετά κοίταξα το χέρι μου. Ήταν εκεί. Φορούσα τη βέρα μου. Δεν ήταν όνειρο. Το χαμόγελο έγινε ακόμη μεγαλύτερο.

Υ.Γ.: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που βγάλαμε όταν φύγαμε από την εκκλησία και μπήκαμε στο αμάξι. Προφανώς και θα την βάλω σε κορνίζα».

doukissa-nomikou-dimitris-theodoridis-veres.jpg

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ