Πυροβολισμοί στο Σαν Φρανσίσκο - Στους 4 οι νεκροί - ΝΕΟΤΕΡΑ

Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες

Νεότερη Ενημέρωση 21.40: Σε τέσσερις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, συμπεριλαμβανομένου και του δράστη, από τους πυροβολισμούς σε αποθήκη γνωστής εταιρείας courier στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, ο δράστης, ο οποίος ήταν υπάλληλος της εταιρείας, πυροβόλησε αρχικά κατά των συναδέλφων του και εν συνεχεία έστρεψε το πάνω του και πυροβόλησε, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομία. Αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Στο χώρο εργασίας βρίσκονταν τη στιγμή της επίθεσης περίπου 350 άτομα.

Αγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός τραυματιών έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο αναφέρει ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.

Πρώτη Ενημέρωση 20.16: Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο σε αποθήκη courier στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Βάσει των ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες με την αστυνομία να μην δίνει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία. Οι Αρχές ζητούν μέσω social media από τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να αναζητήσουν επί τόπου καταφύγιο.

Για δύο νεκρούς και αδιευκρίνιστο αριθμό τραυματιών από τους πυροβολισμούς σε αποθήκη courier στο Σαν Φρανσίσκο κάνει λόγο σε ρεπορτάζ του το NBC.

Ταυτόχρονα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο επικαλείται αστυνομικές πηγές αναφέροντας ότι τραυματίας είναι και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Διαβάστε επίσης