Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών άμεσα ζητά η Ένωση Κεντρώων

13/06/2017 | 23:38

Την άμεση σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, επισημαίνοντας ότι το κρίνει απαραίτητο, γιατί θεωρεί ότι η κυβέρνηση, έτσι όπως λειτουργεί, κάνει αφιλόξενη τη χώρα σε επενδύσεις και μεγιστοποιεί τους κινδύνους του Grexıt.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων «η Ελλάδα θα δεχτεί στις 15 Ιουνίου αυτό που απορρίψαμε στις 22 Μαίου».

Παράλληλα, ζητά από τη ΝΔ «να αλλάξει τη στάση της και από στάση κάθετης άρνησης σε όλα και μονολεκτικού αιτήματος για εκλογές, να γίνει στάση συναίνεσης και ουσιαστικής συμμετοχής στη δημιουργία ενιαίου εθνικού μετώπου για τη χώρα».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ