Αχαΐα: Εξαφάνιση "μυστήριο" για γιατρό από την Αθήνα - Το ταξίδι στην Ακράτα και η δήλωση της οικογένειας - ΝΕΟΤΕΡΑ

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κλειδωμένο στην Ολύμπια Οδό
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 21 28: Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών άρχων της Αχαΐας για τον εντοπισμό του γιατρού από την Αθήνα, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο έχοντας ενεργοποιημένο το σύστημα των αλαρμ, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της Ολύμπιας Οδού στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας.

 Η επιχείρηση αναζήτησης θα συνεχίστει καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ταξιάρχου, Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Νικόλαου Κοτρωνιά στο tempo24.gr, από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

kotronias_tempo24.gr_.jpg

Την Τετάρτη με το πρώτο φως της ημέρες οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν με την εκ νέου συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο συνδρομής εθελοντικών ομάδων. 

Εκείνο που προβληματίζει τις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είναι το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων, από βενζινάδικο που λειτουργεί στην Ολύμπια Οδό. Πηγές αναφέρουν πως έαν είχε συμβεί κάτι στον αγνοούμενο και θα ήθελε να ζητήσει βοήθεια, είχε πρόσβαση στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο αγνοούμενος που όπως έγραψε το tempo24.gr, κατά δήλωση των οικείων του είχε εκδηλώσει πρόθεση να ταξιδέψει προς την συγκεκριμένη περιοχή, είναι 45 ετών και  πατέρας δυο παιδιών.  

Νεότερη Ενημέρωση 21.15: Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας στην περιοχή της Ακράτας, για τον εντοπισμό του  γιατρού από την Αθήνα.

Υπενθυμίζετα πως το αυτοκίνητο του βρέθηκε ακινητοποιημένο, κλειδωμένο και έχοντας ενεργοποιήμενα τα αλαρμ, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της στο 152 χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.

Το κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, σύμφωνα με τον Πύραρχο, Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Αχαΐας Νίκο Ρουμελιώτη στο tempo24.gr, την Τρίτη συνέδραμε στην επιχείρηση της Αστυνομίας που έχει και τον πλήρη συντονισμό της υπόθεσης, ερευνώντας δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία στην περιοχή της Ακράτας, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος

roumeliotis_tempo24.news_.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 20.11: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, για τον εντοπισμό του Αθηναίου γιατρού, το αυτοκίνητο του οποίου όπως έγραψε το tempo24.gr, βρέθηκε ακινητοποιημένο και κλειδωμένο στην Ολύμπια Οδό στο ύψος της Ακράτας.

Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή της Αιγιάλειας και την ευρύτερη περιφέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι συγγενείς του εξαφανισθέντος γιατρού που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα και φέρεται να έλκει την καταγωγή του από την Ρόδο, όταν ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση του, δήλωσαν πως  ο άνδρας είχε εκδηλώσει την πρόθεση να ταξιδέψει προς την συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η οικογένεια του έκανε και επίσημα δήλωση εξαφάνισης στις αρχές και έτσι άρχισαν οι συντονισμένες έρευνες και με την συμμετοχή εκπαιδευμένου σκύλου.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο του εκτός του ότι βρέθηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο, είχε ενεργοποιημένα τα alarm.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 23:15 χθες το βράδυ εντοπίστηκε στο 152ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχαΐα: Θρίλερ με Αθηναίο γιατρό - Βρέθηκε κλειδωμένο το αυτοκίνητό του στην Ολυμπία Οδό

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ