Γιώργος Παπαδάκης για Survivor: «Εγώ πάντως είμαι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…»

τι ειπε ο γνωστος δημοσιογραφος

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης που μίλησε μεταξύ άλλων για το «survivor», ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη υποστηρίζει.

Παρακολουθείτε «Survivor»;

Λίγο, όχι πάρα πολύ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία του ΣΚΑΙ. Έχω πει ανοιχτά -και έχω κατακριθεί γι' αυτό- τι με έχει ενοχλήσει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με πειράζει που ορισμένοι άνθρωποι παθιάζονται με το «Survivor», ενώ μπορεί να είναι νέοι και άνεργοι. Διαφωνώ με το οργισμένο πάθος τους προς συγκεκριμένους παίκτες. Παρεμπιπτόντως εγώ είμαι με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Από την άλλη, θα ήταν ανόητο να πω ότι πρόκειται για ένα «απαράδεκτο πρόγραμμα» από τη στιγμή που και εγώ και η γυναίκα μου το παρακολουθούμε.

Πώς γίνεται κάποιος που έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία να πατάει γερά στη γη;

Η επαγγελματική μου ζωή είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Όλα τα υπόλοιπα συμβαίνουν εκτός τηλεόρασης. Η ζωή μου είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου. Η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Η τηλεόραση είναι το Μέσο που δουλεύω. Αυτό το Μέσο μου εξασφαλίζει μια ικανοποιητική ζωή και μια ακόμη καλύτερη στο παρελθόν. Στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης λειτουργούσαμε σαν ποδοσφαιριστές. «Οποίος τα σέρνει, τα παίρνει». Στο παρελθόν γίνονταν ανάλογα πράγματα, ακόμα και με τα χρυσά συμβόλαια στους παρουσιαστές.

Πώς βλέπετε την επόμενη ημέρα χωρίς την εκπομπή σας;

Δεν έχω σκεφτεί πώς θα είναι η επόμενη ημέρα μετά το τέλος της εκπομπής μου. Είχα δηλώσει πως θα σταματούσα όταν θα καταλάβαινα ότι πλέον δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κακό με εμένα είναι ότι, όσο περνούν το χρόνια, όλο και μεγαλώνει η απόσταση για να το κάνω. Γνωρίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Παρ' όλα αυτά, δεν κλέβω τη δουλειά. Προσπαθώ να δημιουργώ θέσεις για νέους ανθρώπους, για τα παιδιά που συνήθως έρχονται μόνα τους και χτυπούν την πόρτα του γραφείου μου. Όσοι έχουν έρθει με μέσο δεν είχαν χώρο στην εκπομπή.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης