Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας με μαχαίρι σε κοινή θέα – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ και μελών του Ερυθρού Σταυρού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Καρόλου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκε αλλοδαπός να κρατά μαχαίρι στο λαιμό του και να απειλεί να αυτοκτονήσει..!

tempo24.news_.jpg

Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν μέλη του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πατρών, τα γραφεία του οποίου εδρεύουν σε μικρή απόσταση από συμβάν, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Ο άνδρας ιρακινής καταγωγής, παρά τις παραινέσεις των παρευρισκόμενων εξακολουθούσε να απειλεί πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Τελικώς άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να το ακινητοποιήσουν, παρ όλα αυτά ο παρολίγον αυτόχειρας, τραυματίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ελαφρά στο λαιμό.

travmatias_tempo24.news_.jpg

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ωστόσο αδιευκρίνιστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

 

 

 

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Τα έκανε… λίμπα σε Αστυνομικό Τμήμα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ