Κατάρ – Ομολογία Τραμπ! “Εγώ τους είπα να σταματήσουν τη χρηματοδότηση των εξτρεμιστών”

06/06/2017 | 16:13

Πολλοί ήταν οι αναλυτές που “έβλεπαν” άμεση σύνδεση της πρόσφατης επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία και την κλιμάκωση της έντασης που ακολούθησε και κατέληξε στην διακοπή διπλωματικών σχέσεων μιας σειράς χωρών, με το Κατάρ.

Ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος, μια μέρα μετά την διπλωματική επίθεση στο Κατάρ, ομολόγησε ότι είχε ρόλο – κλειδί στις εξελίξεις. Σε ανάρτησή του, στο αγαπημένο του twitter, ομολόγησε πως “Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού μου στη Μέση Ανατολή δήλωσα πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Ριζοσπαστικής Ιδεολογίας. Οι ηγέτες έδειξαν προς το Κατάρ – δείτε!”

Αμέσως μετά την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου, ο Σαουδάραβας βασιλιάς Σαλμάν Αμπντουλαζίζ ξεχώρισε το Ιράν ως τον βασικό χορηγό της τρομοκρατίας παγκοσμίως. Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατηγόρησαν το Κατάρ πως υποδαυλίζει τις προσπάθειες απομόνωσης του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή. Εφημερίδες, κληρικοί ακόμα και celebrities, ξεκίνησαν μια επίθεση εναντίον του Σεΐχη του Κατάρ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ