Πάτρα: Άδεια η πόλη, αλλά ανοικτά τα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα- Το παράδοξο μιας αργίας

Μπορεί ο  Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών να ενημέρωνε με ανακοίνωσή του  ότι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο, ωστόσο δεν φαίνεται να εισακούστηκε από όλους, όπως μπορούσε να διαπιστώσει σήμερα από νωρίς κάποιος κάτοικος ή επισκέπτης των Πατρών.

Σήμερα, ημέρα πατροπαράδοτης αργίας στην άδεια πόλη, έβρισκες ανοικτά τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα μεγάλα πολυκαταστήματα, οι υπεύθυνοι των οποίων θεώρησαν ότι του Αγίου Πνεύματος ανήμερα θα ανακαλύψουν τους πελάτες που σπανίζουν όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες αυτού του περίεργου φαινομένου της άδειας πόλης και των ανοικτών καταστημάτων

Η κατάσταση με την γιορτή του Αγίου Πνεύματος έγινε πολύπλοκη με την επέκταση πανελλαδικών αλυσίδων η οποίες “κλείνουν τα αυτιά” σε τοπικές “παραδόσεις” και επιθυμίες των εμπόρων της κάθε περιοχής.

Σημειώνεται ότι αρκετές αλυσίδες κρατούσαν κλειστά τα χαρτιά τους ή τηρούσαν την στάση “θα δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι και θα αποφασίσουμε αναλόγως”. Κοινώς περιμέναν να δουν πως θα ενημερώσουν το Σάββατο τους πελάτες τους οι ανταγωνιστές κατά τόπους ώστε να ενημερώσουν αντίστοιχα τους υπαλλήλους τους εάν θα προσέλθουν για δουλειά την Δευτέρα.

 

 

 

Πάτρα: Η πόλη που δεν περπατάς-Έγινε λόγγος η οδός Ιεροθέου-ΦΩΤΟ

Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών στην Ηλεία

Στην Πάτρα τη Δευτέρα η Άννα Διαμαντοπούλου

Η κλασική συνταγή για καρμπονάρα

Big Brother: Έχω νιώσει περιθωριοποίηση και μοναξιά και είναι άσχημο, δήλωσε η Ζωή Ασουμανάκη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος για τον 31χρονο που σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα στη Ρόδο

Δεν το συζητάει για πώληση Κωστούλα ο Ολυμπιακός!

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη