Το Σάββατο «Υγεία για Όλους» - Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα Καλάβρυτα

Και ενδοκρινολογικός έλεγχος από τους καθηγητές, Κώστα Μάρκου και Έφη Κούκκου

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, και από ώρα 9:00 π.μ., στο Τουριστικό Περίπτερο, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, γιατροί του προγράμματος «Υγεία για Όλους», στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Καλαβρύτων, θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στους πολίτες των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, τη Β΄ Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ», τη Γ΄ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Π.Π.Ν. Πατρών, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου» και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Οι ιατρικές εξετάσεις που θα γίνονται είναι:

Γυναικολογική εξέταση: Λήψη κολπικού επιχρίσματος test pap, κατά «Παπανικολάου» - Διακολπικός Έλεγχος.

Συμμετέχουν: Β. Χατζιδάκι, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Π.Ν. ΕΚΠΑ «Αρεταίειο», Σπ. Νεοφύτου- Μαία, προϊσταμένη Π.Ν. ΕΚΠΑ «Αρεταίειο»

Καρδιολογικός έλεγχος- screening, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου- καρδιογράφου.

Συμμετέχει: Αμπού Σαμάλα Αλαά, καρδιολόγος Γ.Ν. Καλαβρύτων.

Κλινικός Χειρουργικός έλεγχος.

Συμμετέχει: Γ. Ζωγράφος, Αν. καθηγητής Χειρουργικής, Γ΄ Χειρουργική κλινική Γ.Κ. Νοσοκομείο Αθηνών.

Ενδοκρινολογικός έλεγχος: Συμμετέχει ο. Κώστας Μάρκου, καθηγητής Ενδοκρινολογίας ΕΚΠΑ Π.Π.Ν. Πατρών – Πρόεδρος ΚΕΣΥ και η Έφη Κούκκου, Ενδοκρινολόγος Συν/στρια Δ/ντρια Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου».

Καλούμε, όσους, κατοίκους των Καλαβρύτων και των χωριών τους- και ιδίως τις γυναίκες- αλλά και τους άνδρες, ενδιαφέρονται να εξετασθούν, δωρεάν, να προσέλθουν το Σάββατο, 3 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.