Αποχωρεί ο Σ. Λέτο από τον Παναθηναϊκό

Θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Σεμπάστιαν Λέτο, με τον Αργεντινό να ολοκληρώνει και τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο βγάζει ξανά τα πράσινα...

Έχοντας επιστρέψει στους «πράσινους» τον Φεβρουάριο του 2016 και καταφέρνοντας να αναγεννηθεί και να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του, ο Αργεντινός έδειξε την αγάπη του προς την ομάδα, λατρεύτηκε από τους οπαδούς, τίμησε τη φανέλα, αλλά με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αποχωρεί...

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η λύση προκειμένου να διατηρηθεί στο ρόστερ, συνεχίζει την καριέρα του μακριά από το τριφύλλι...

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με το «τριφύλλι» και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Ο δεσμός του με τον Παναθηναϊκό και η προσφορά του στην ομάδα τον καθιστούν δεδομένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης