Μιρέλα Πάχου: Η "μαγική" φωνή και το ταλέντο που θα "ταξιδέψει" σε όλη την Ελλάδα πλάι στον Γιάννη Κότσιρα! Γνωρίσαμε το πιο χαμογελαστό πρόσωπο της μουσικής! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

σήμερα θα την απολαύσουμε στο αρχαίο ωδείο

Η Μιρέλα Πάχου είναι σπουδαία μουσικός. Καθαρή και "μαγική" φωνή  και θα λέγαμε ... ένα χαμογελαστό παιδί!

Η Μιρέλα ξεκινά σήμερα από την Πάτρα την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Γιάννη Κότσιρα και είναι πολύ ενθουσιασμένη για πολλούς λόγους.

"Πρώτον γιατί αγαπώ την Πάτρα, είναι ενας από τους αγαπημένους μου μουσικούς σταθμούς. Δεύτερον γιατί μου έχουν πει ότι το Αρχαίο Ωδείο είναι ένας μαγικός χώρος και τρίτον γιατί σήμερα θα ακουστεί για πρώτη φορά ένα νέο μου τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και ονομάζεται "Νομάδες". Θα το πω με τον Γιάννη Κότσιρα, αλλά στο cd single που θα κυκλοφορήσει θα το λέμε εγώ, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας", ανέφερε στο tempo24.gr.

Η Μιρέλα αισθάνεται τυχερή που θα περιοδεύσει δίπλα στον Γιάννη Κότσιρα, έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας ολόκληρης γενιάς. 

Το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί τους υπέροχες βραδιές σε όλη την Ελλάδα!

Το καλοκαίρι που έρχεται, παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια..

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. 

Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Οι σταθμοί της περιοδείας :

1/6 ΠΑΤΡΑ
16/6 ΛΕΜΕΣΟΣ 
17/6 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 
3/7 ΠΕΡΑΙΑΣ – ΒΕΑΚΕΙΟ
4/7 ΡΕΘΥΜΝΟ
14/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
15/7 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
28/7 ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
2/8 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
3/8 ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ 
4/8 ΑΙΓΙΟ
6/8 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 
7/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ 
19/8 ΠΑΡΟΣ 
25/8 ΡΟΔΟΣ 
30/8 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

 



 

Διαβάστε επίσης