Γιάννης Κότσιρας- Μιρέλα Πάχου σήμερα στο Ρωμαϊκό Ωδείο

ανοίγει την αυλαία των συναυλιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Ο Γιάννης Κότσιρας παίρνει στις αποσκευές του τα νέα του τραγούδια και έχοντας πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ξεκινάει από την Πάτρα τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην Ελλάδα.  Ανοίγει την αυλαία των συναυλιών του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας για το 2017, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ,  στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα. Ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός» μετρά λίγους μήνες κυκλοφορίας και μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το “Ποιο παραμύθι να βρω” και το “Και θέλω εσένα”.

Από τη βραδιά  δεν θα λείπουν φυσικά και παλιά γνωστά ή λιγότερο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα , ενός καλλιτέχνη τα τραγούδια του οποίου σιγοτραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες και η φωνή του μας συντροφεύει σε όλες μας τις «διαδρομές», σε χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, προσδοκίες.

Μαζί του έρχεται στην Πάτρα  εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει η δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά... το ακορντεόν της.

 Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.

Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Σημεία προπώλησης:

Discover Your Way

Γωνιά του Βιβλίου

Public Πάτρας

Το θρανίο

Hλεκτρονική προπώληση: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνική προπώληση: 210 7234567

Πληροφορίες: 6972807170

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ