Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο "Πλατεία": Η καθημερινή μας συνήθεια για λαχταριστούς μεζέδες και καλή παρέα!

με φρέσκα και ποιοτικά υλικά

Σε μεσημβρινή αγαπημένη συνήθεια έχει αρχίσει να γίνεται πλέον το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο "Πλατεία", στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου (πρώην Σταθάτου). 

Καθημερινά συγκεντρώνει παρέες πατρινών που θέλουν να απολαύσουν τους λαχταριστούς μεζέδες του, συνοδεία τσίπουρου,ούζου, κρασιού και μπύρας. 

Στο ουζερί "πλατεία" θα απολαύσετε παραδοσιακούς μεζέδες, όπως σπλινάντερο ,τυροκαευτερή, γκιούρμπασι, κολοκυθοκεφτέδες , παστίτσιο, καθώςκαι τηγανητό ψαράκι! Το πλούσιο μενού του, "ενισχύθηκε" με καλοκαιρινούς μεζέδες και δροσερά πιάτα πάντα με το ίδιο μεράκι και την αγάπη του σεφ! 

Λαχταριστά είναι επίσης τα τηγανιτά μας μελιτζάνες, κολοκυθάκια αλλά και τα βραστά λαχανικά, από τον κήπο του κυρ Γιώργη.

Σπεσιαλιτέ μας τονάκι με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά, κολοκυθοκεφτέδες, ομελέτα ,και χειροποίητο τυροπιτάκι, σουτζουκάκια σμυρνέικα , γαρίδες και μαριδάκι τηγανιτό , καθώς και τις νόστιμες τσιακέτες, συνοδευόμενα με ουζάκι και τσιπουράκι ....

Κάθε μεσημέρι το ραντεβού δίνεται πλέον στην "Πλατεία". Στο γνωστό πλέον στέκι που βρίσκονται καθημερινά φίλοι για στιγμές χαλάρωσης, για νόστιμα μεζεδάκια που έχουν μαγειρευτεί με πραγματικό μεράκι και παραδοσιακό τρόπο.

Διαβάστε επίσης