Έφυγε ο συνθέτης και στιχουργός Χάρης Καλούδης

Αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του

Πιο φτωχό είναι πλέον το ελληνικό πεντάγραμμο καθώς έφυγε από τη ζωή οστιχουργός και συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών, Χάρης Καλούδης.

Ο γνωστός μουσικός, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, ενώ το 2013 βρέθηκε για έξι μήνες καθηλωμένος στο κρεβάτι έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Χάρης Καλούδης για πολλά χρόνια ήταν το πρώτο μπουζούκι του Σταμάτη Γονίδηκαι στενός συνεργάτης του Πασχάλη Τερζή.

Κάποιες από τις επιτυχίες που μας άφησε κληρονομιά είναι τα τραγούδια «Εγώ δεν είμαι αετός» του έχει τραγουδήσει ο Πασχάλης Τερζής, το «Ποια θυσία» (Άντζελα Δημητρίου) το «Εγώ είμαι η Ρίτα» (Ρίτας Σακελλαρίου).

Συγκλονισμένοι από το θάνατο του συνθέτη, οι διαχειριστές της σελίδας  του Πασχάλη Τερζή στο facebook, ανέβασαν το τραγούδι "Εγώ δεν είμαι αετός" και έγραψαν το παρακάτω μήνυμα.

«Ένα μεγάλο αντίο σε έναν εξαίρετο μουσικό και συνθέτη, τον Χάρη Καλούδη...Συνεργάστηκε και με τον Πασχάλη μας και του έδωσε ένα πανέμορφο κομμάτι το “Εγώ δεν είμαι αετός" σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου το 1999 στον δίσκο "Δε με κατάλαβες ποτέ". Άλλες του πολύ γνωστές συνθέσεις "Αλήτης και αμαρτωλός"-"Αυτό το τραγούδι"-"Ποιά θυσία"- "Χθες το βράδυ στο όνειρο μου" και άλλα...»

Πηγή: star.gr