Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι- Toν περιμένουν

18/05/2017 | 11:09

Στον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παραμένει, έως αυτήν την ώρα, αντιπροσωπεία ενστόλων, η οποία βρίσκεται από χθες το πρωί στο σημείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη. 

«Διανυκτερεύσαμε εδώ και θα παραμείνουμε μέχρι να συναντηθούμε με τον κ. Χουλιαράκη και να δεσμευτεί ότι θα γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας», τόνισε, προν από λίγη ώρα, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακάράκoς.

Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο. Ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα αυτά και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι- Toν περιμένουν

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ