NEW ADVICE PATRAS: Εγκαίνια με πολλές ευχές για δυναμικό ξεκίνημα ΦΩΤΟ

ΓΙΩΡΓΟς ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟς ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ σας περιμένουν για φορολογικά-λογιστικά θέματα και υπηρεσιες συμβουλευτικής Business Consulting

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια του NEW ADVICE PATRAS. Πλήθος φίλων και γνωστών βρέθηκαν κοντά στον Γιώργο Κουφόπουλο και την Ελένη Στελλάτου για να τους ευχηθούν για το νέο επαγγελματικό βήμα τους.

Αν πραγματικά ζητάτε Ολοκληρωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές από ένα νέο ζευγάρι που έχει εισέρθει δυναμικά  στο χώρο των μεσιτικών Real Estate στα Λογιστικά – Φοροτεχνικά καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής Business Consulting, τότε θα τις βρείτε στο NEW ADVICE PATRAS.

Ιδιοκτήτες  είναι δυο νέοι άνθρωποι που τους διακατέχει ο επαγγελματισμός  η υπευθυνότητα και η ενημέρωση που απαιτείται για το συγκεκριμένο χώρο .  

O Κουφόπουλος  Γιώργος ( Σύμβουλος ακινήτων)  που μαζί με τους συνεργάτες του έχει αναλάβει το  τμήμα του Real Estate  είναι σε θέση να καλύψει  κάθε στεγαστική ή επενδυτική ανάγκη σε θέματα ενοικιάσεων – πωλήσεων και η σύζυγός του  Στελλάτου Ελένη  ( Πτυχιούχος Οικ. Επιστημών «Master M.B.A» )  έχει αναλάβει  το τμήμα των Λογιστικών – Φοροτεχνικών καθώς και την παροχή  υπηρεσιών  συμβουλευτικής  Business Consulting  .

Χάρη της συνεχούς εκπαίδευσης και παρακολούθησης των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές -  φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το γραφείο New Advice Patras  βρίσκεται στην  διεύθυνση :  Ακρωτηρίου 199

Τηλ. Επικοινωνίας  2610 315064    www.newadvicepatras.gr   

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ