Αγρίνιο: Δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο αστυνομικός υποδιευθυντής Φώτης Ντζιμάνης

Tο Τριμελές Εφετείο της Θεσσαλονίκης  εξέδωσε την απόφαση του σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών για την οποία κατηγορούνταν ο αστυνομικός υποδιευθυντής Φώτης Ντζιμάνης και ένας ακόμη αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου.

Η απόφαση ήταν και σε δεύτερο βαθμό παμψηφεί αθωωτική για τον γνωστό αξιωματικό, τόσο για τα κακουργήματα, όσο και για τα πλημμελήματα.

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση της εμπλοκής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου σε κύκλωμα ναρκωτικών τα τέλη του 2012 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφήνοντας πλήθος ερωτηματικών, ενώ από την αρχή ο κ. Ντζιμάνης μιλούσε για την αθωότητα του. Η υπόθεση , που ενέπλεκε αστυνομικούς από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και τον Φ. Ντζιμάνη καθως και έναν ακόμη αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, είχε λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις στα τέλη του 2012 – αρχές του 2013 και οι δυο αστυνομικοί είχαν οδηγηθεί στις φυλακές. Μετά την  αποφυλάκιση τους έπειτα από ένα εξάμηνο διεξήχθη η δίκη και σε πρώτο βαθμό , τον Ιούλιο του 2014, αθωώθηκαν πανηγυρικά για όλες τις κακουργηματικές πράξεις  που τους αποδίδονταν.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά και ενώ ο αξιωματικός της Αστυνομίας υπέστη μια μεγάλη προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική περιπέτεια, που τον οδήγησε μέχρι τις φυλακές μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος και να διεκδικήσει όσα του αφαιρέθηκαν.

agriniopress

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε