Βαρουφάκης: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έλεγε ανοησίες, ήμουν έξαλλος

12/05/2017 | 13:20

«Ήμουν έξαλλος όταν διάβασα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2014 στη ΔΕΘ, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έβγαζε αφρούς από τα αυτιά του, γιατί (το πρόγραμμα) έλεγε ανοησίες.

Ο κ. Βαρουφάκης θύμισε ότι τότε έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «δάκρυα και αίμα», με το οποίο «ουσιαστικά αποδόμησε όλο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

«Όταν έγραφα αυτό το άρθρο θεωρούσα ότι η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώσει», συνέχισε και πρόσθεσε ότι είχε ξεκαθαρίσει στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το εξής: «Αν θες να βοηθήσω, πριν καταθέσετε οικονομικό πρόγραμμα, θα μου το δώσετε». 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου