Υπάτιος Πατμάνογλου: Όταν ο τραγικός πατέρας που έχασε γιο και σύζυγο, συνάντησε την Ασπασία

η νεαρή κοπέλα δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι από το χέρι του πατέρα της τον Αύγουστο του 2013

«Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του... Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου!» ήταν τα λόγια της μητέρας της Ασπασίας Μπόγρη, Σπυριδούλα Φατούρου, η οποία ευχαρίστησε τον Υπάτιο Πατμάνογλου για την επίσκεψή του στην κόρη της.

Η Ασπασίας Μπόγρη είναι μια κοπέλα που δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι από το χέρι του πατέρα της τον Αύγουστο του 2013, ενώ ο 41χρονος είδε, παραμονές Καθαράς Δευτέρας, να σκοτώνονται μέσα σε μια στιγμή ο γιος και η γυναίκα του, όταν η Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε σαν ρουκέτα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του. Μετά τον άδικο χαμό της οικογένειάς του, επισκέπτεται συχνά οικογένειες που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Ετσι, επισκέφτηκε την Ασπασία στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» στη Λάρισα, όπου δίνει τη μάχη της, και μοιράστηκε τις συμβουλές του πνευματικού του με τη μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Η μητέρα του ξανθού αγγέλου, που ανάρτησε στο facebook φωτογραφία με την κόρη της και τον Υπάτιο Πατμανόγλου, μίλησε στην «Espresso» γι' αυτή την επίσκεψη:

«Μιλούσαμε από το facebook, μου ζήτησε να μας επισκεφτεί και εννοείται πως του είπα “ναι”. Διαπίστωσα ότι είναι ένα πολύ συνειδητοποιημένο άτομο, αλλά με τεράστια ψυχική και πνευματική ηρεμία. Συζητήσαμε πολύ και για όλα, και θέλω να μεταφέρω πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τυχαία στη ζωή. Η ταπεινότητα, η αγάπη και η καλοσύνη του είναι δώρα του Κυρίου μας, είναι παράδειγμα προς μίμηση στις τόσο δύσκολες στιγμές που ζούμε. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι μόνο με βαθιά πίστη στον Θεό μπορείς να σταθείς στα πόδια σου ύστερα από τέτοιο κακό... Κι ένα παραπάνω, να συγχωρείς και να στηρίζεις πνευματικά, ψυχολογικά τον κόσμο που υποφέρει».



Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης