Ο Μελισσανίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Τα «βρήκαν» με τον Ισπανό

Λίγο πριν από την έναρξη των πλέι οφ, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλησε να τονώσει την ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι μετά από μια κρίσιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η διοίκηση αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μανόλο Χιμένεθ! Οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου (α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ) και ο 53άχρονος τεχνικός, είχαν ένα καθοριστικό ραντεβού, όπου όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε η ενεργοποίηση την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους. 

Ετσι, ο Ισπανός προπονητής μοιάζει να… ριζώνει σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ένωσης παρά την απώλεια του Κυπέλλου και ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα λάβει η ομάδα στο τέλος των πλέι οφ.

Ο κόουτς φαίνεται πως με τη δουλειά του έχει κερδίσει τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για να «χτίσει» την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Πλέον, ο έμπειρος προπονητής μπορεί να δουλέψει και ο ίδιος χωρίς άγχος στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί χωρίς να τον απασχολούν τα τυπικά της υπογραφής των συμβολαίων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ