Ο Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή του FBI γιατί “δεν έκανε καλή δουλειά”

10/05/2017 | 20:23

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι απέλυσε τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ διότι δεν έκανε καλή δουλειά.

“Δεν έκανε καλή δουλειά, πολύ απλά. Δεν έκανε καλή δουλειά” είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό έχοντας στο πλευρό του τον Χένρι Κίσινγκερ, πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού Κράτους απέφυγε να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή του να απολύσει τον Κόμεϊ, μια απόφαση που αιφνιδίασε την Ουάσιγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της