Πάτρα: Μπαράζ περιπολιών και ελέγχων για δεύτερη ημέρα στην Εγλυκάδα από την ΕΛ.ΑΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΤΡΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα, οι αστυνομικοί έλεγχοι από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, στη συνοικία της Εγλυκάδας Πατρών και συγκεκριμένα στην περιοχή που γειτνιάζει με τον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ισχυρή αστυνομική δύναμη κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή, ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές ύποπτων ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Στην αστυνομική επιχείρηση σήμερα συμμετέχουν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης, όπως έγραψε το tempo24.gr, με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχου Νικόλαου Κοτρωνιά, αυξήθηκαν οι περιπολίες στη συνοικία και στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων παραβατικότητας, με "πρωταγωνιστές" κυρίως ανήλικους Ρομά, στο στόχαστρο των οποίων το τελευταίο διάστημα έχουν μπει σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

Οι έλεγχοι αλλά και η αστυνομική παρουσία, θα ενταθούν τις επόμενες ώρες και ημέρες, καθώς πρωταρχικός στόχος του κ. Κοτρωνιά, είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

kotronias_tempo24.gr_.jpg

Το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Εγλυκάδας, βρέθηκε και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης, πραγματοποιώντας αυτοψία στο πλαίσιο της πλήρους καταγραφής των καταγγελιών και της συλλογής στοιχειών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

martzaklis_apostolos.jpg

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

 

Διαβάστε επίσης