Πάτρα: "Σάρωμα" της Αστυνομίας στην Εγλυκάδα

Με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, από τέσσερις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και δυο περιπολικά, "σαρώνει" την περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών, που γειτνιάζει με τον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο.

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχου Νικόλαου Κοτρωνιά, αυξήθηκαν οι περιπολίες στη συνοικία και στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων παραβατικότητας, με "πρωταγωνιστές" κυρίως ανήλικους Ρομά, στο στόχαστρο των οποίων το τελευταίο διάστημα έχουν μπει σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

kotronias_tempo24.gr_.jpg

Οι έλεγχοι αλλά και η αστυνομική παρουσία, θα ενταθούν τις επόμενες ώρες και ημέρες, καθώς πρωταρχικός στόχος του κ. Κοτρωνιά, είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Εγλυκάδας, βρέθηκε και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης, πραγματοποιώντας αυτοψία στο πλαίσιο της πλήρους καταγραφής των καταγγελιών και της συλλογής στοιχειών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

martzaklis_apostolos.jpg

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ