Παναχαϊκή: Φιέστα-γιορτή ανόδου με τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αχαΐας

πολλες εκπλήξεις στον αγωνα με τον φωστηρα

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.patragoal.gr στην Παναχαϊκή σκέφτονται ένα φιλικό με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Αχαΐας, στην φιέστα του συλλόγου, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαΐας.

Πρόκειται για  μια πρωτοβουλία του Κώστα Κατσουράνη ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας στην 5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή και είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό, δείχνοντας πως είναι στο πλευρό τους.

Δεν αποκλείεται το φιλικό αυτό να γίνει μετά το φινάλε του πρωταθλήματος σε μια μορφή φιέστας. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, παρά μόνο σκέψεις.

Ευχή όλων πραγματοποιηθεί αυτό το ματς. Τώρα, στο ματς με τον Φωστήρα Ταύρου την προσεχή αγωνιστική οι «κοκκινόμαυροι» ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, μουσικές, φανελάκια και χάπενινγκς, με την διοίκηση να κάνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Με ένα φιλικό παιχνίδι-γιορτή, θα γίνει η απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Παναχαϊκής!

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Κώστας Κατσουράνης έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Άγγελο Δανιήλ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και σε μία επίλεκτη ομάδα που θα αποτελείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αχαΐας!

Η φιέστα θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου καθώς όπως ορίζεται και από την ΕΠΟ, πρέπει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία και μετά να γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα.

Η ΕΠΣΑ έχει αναλάβει να επικοινωνήσει με τους προπονητές των ερασιτεχνικών ομάδων, έτσι ώστε να επιλεγούν οι κορυφαίοι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την επίλεκτη ομάδα που θα αναμετρηθεί με την Παναχαϊκή!

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και σίγουρα είναι μία φιέστα άκρως πρωτοποριακή".

patragoal.gr 

Διαβάστε επίσης