Η "Αρένα" σε ρυθμούς ...Fitness

Η νέα αλυσίδα γυμναστηρίων ονομάζεται ICON Fitness

H Holmes Place, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, στη διάρκεια των οποίων κατέκτησε ηγετική θέση στον τομέα του Fitness & Wellness, επεκτείνεται και ξεκινά τη λειτουργία μιας νέας αλυσίδας γυμναστηρίων με στόχο να προσελκύσει, εντός και εκτός Αθηνών, αθλούμενους που αναζητούν ποιότητα, νέες εμπειρίες και ένα ευχάριστο, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον.

Η νέα αλυσίδα γυμναστηρίων ονομάζεται ICON Fitness και έρχεται να δώσει άλλη αξία στην αγορά του fitness! Tην ευκαιρία να απολαύσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις ποιοτικές υπηρεσίες του νέου γυμναστηρίου θα έχουν πρώτοι οι κάτοικοι της Πάτρας. Το πρώτο ICON Fitness ανοίγει τις πόρτες του λίγο πριν καλωσορίσουμε το φετινό καλοκαίρι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά κτίρια, 1.600 m2, στο κτήριο Μαραγκοπούλου, στην οδό Αγίου Ανδρέου 137-139, εκεί όπου στεγαζόταν και η γνωστή Disco “ARENA”.

Οι υπηρεσίες της ICON Fitness απευθύνονται σε αθλούμενους και μη. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του υπερσύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού και χάρη στη μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, καθώς και στα πρωτοποριακά virtual studio classes που προσφέρονται αποκλειστικά στα ICON Fitness, οι ασκούμενοι θα βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες άθλησης, εκτόνωσης και ευεξίας.

Ετοιμαστείτε για ανεβασμένη διάθεση στο πρώτο «αυθεντικό» Fitness Club στην Ελλάδα.  Στα ICON Fitness η άσκηση γίνεται cool, sexy και άκρως… αισθησιακή μέσα από ένα πλήθος events, πάρτι, βραδιές Dj και ατέλειωτη διασκέδαση!

Το ICON Fitness απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν αυτή  την εμπειρία, προσφέροντας προνομιακές τιμές στη συνδρομή από 2 Μαΐου μέχρι και τέλος του μήνα, ενώ το Fitness Club θα ξεκινήσει τη λειτουργία του 1η Ιουνίου. Κάντε εγγραφή σήμερα και κερδίστε προνομιακές τιμές!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.iconfitness.gr και τις σελίδες μας στα social media για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και τους ανθρώπους που εργάζονται για να κάνουν πραγματικότητα τα δικά σας όνειρα, αλλά και να μοιραστείτε τις εμπειρίες αυτών που ήδη απολαμβάνουν μία διαφορετική ποιότητα ζωής ως μέλη των Clubs της Holmes Place.

ΙCON Fitness

Αγίου Ανδρέου 137-139

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2610220300

Ωράριο λειτουργίας προεγγραφών:

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00

Σάββατο: 10:00-14:00

E-mail: [email protected]

Website: www.iconfitness.gr

https://www.facebook.com/iconfitnessgreece/

https://www.instagram.com/iconfitnessgreece/

https://www.youtube.com/watch?v=z5klI63NXZw



Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Αλέξανδρο Πετρόπουλο στο τηλ. 6977409159 ή στο e-mail: [email protected]