Πάτρα: Προληπτικά μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην Εγλυκάδα

με δράστες Ρομά

Η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών, που γειτνιάζει με τον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο σε συδυασμό με την καταγραφή της αυξητικής τάσης κρουσμάτων παραβατικότητας με δράστες Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αποτέλεσε αντικείμενο συσκέψεων υψηλόβαθμων στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ μάλιστα, επιχειρεί με κάθε δυνατό τρόπο να βάλει τέλος στην δράση των Ρομά που "εξορμούν" από τον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος αφάλειας των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή και σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία στην ευρύτερη περιοχή.

Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα υπήρξε συνάντηση της Διοίκησης του Περιβαλλοντικού και Επιμορφωτικού Συλλόγού Ριγανόκαμπου Πατρών "Η Αγία Ειρήνη", με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Απόστολο Μαρτζάκλη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γεράσιμος Μπακόπουλος ενημέρωσε τον Διευθυντή Ασφάλειας για την αυξημένη ανησυχία των κατοίκων του Ριγανόκαμπου και της Εγλυκάδας μετά τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις δυο περιοχές, με τον Απ. Μαρτζάκλη να τονίζει από την πλευρά του ότι η Διεύθυνση Ασφάλειας θα προβεί σε όλες τις εκείνες τις ενέργειες που επιβάλλεται προκειμένου να καταπολεμηθεί και να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ