Πινγκ Πονγκ: Διακρίσεις και μετάλλια για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων - ΦΩΤΟ

2η ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 3η ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ – 3η Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ – 3η Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

 

Οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχαν το τριήμερα 21-23 Απριλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στη Χίο,  με τη μεγαλύτερη αποστολή γιατί είχαν πάρει τη πρόκριση για τη τελική φάση  και στη κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ και των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και για μια ακόμη φορά ήταν από τους πρωταγωνιστές ενός πανελληνίου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Στη κατηγορία κορασίδων η ομάδα ήταν το δεύτερο φαβορί θέση που επιβεβαίωσε με τη παρουσία της   στο τελικό. Στο τελικό το πρώτο φαβορί η ομάδα του ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ επικράτησε με 3-0 και κατέκτησε το πανελλήνιο τίτλο της κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας κορασίδων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ χρησιμοποίησε τις ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ και ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ.

unnamed_1.jpg

Στη κατηγορία των παίδων ο στόχος της τετράδας έγινε πραγματικότητα και οι αθλητές των Φοινίκων ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία τη τρίτη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας παίδων ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ χρησιμοποίησε τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΔΡΙΑΝΟ, ΘΕΜΗ ΑΔΡΙΑΝΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ.

Στο ατομικό η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,  αν και νο 1 φαβορί, έφθασε μέχρι τη τρίτη θέση. Πόνοι στα γόνατα ( έγινε διάγνωση για πρόβλημα στο μηνίσκο) δεν την άφησαν να διεκδικήσει  κάτι καλύτερο σε ατομικό και διπλό.

Στο διπλό των κορασίδων η ΑΘΗΝΑ ΛΙΜΙΕΡΑΤΟΥ μαζί με την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΤΖΑΜΙΧΑΛΗ του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ  ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας τη τρίτη θέση.

Στο ατομικό είχαν προκριθεί από τη περιφέρεια μας εκτός από τις παραπάνω  και οι αθλήτριες ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ και ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ και οι αθλητές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ, ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 3η θέση στο ατομικό – 8αδα στο διπλό

ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ 3η θέση στο διπλό – 8αδα στο ατομικό

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό

ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ 16αδα ατομικό – 16αδα διπλό

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ 8αδα ατομικό – 8αδα διπλό

ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό

 

 

Διαβάστε επίσης