Παναγιώτης Δημόπουλος: Ο φύλακας άγγελος των 67 μαθητών και καθηγητών στην Περιμετρική Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΎ ΣΤΑΘΜΟΎ

"Σωτήρια" αποδείχθηκε η επέμβαση του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Δημόπουλου, στο περιστατικό του φλεγόμενου διόροφου λεωφορείου, που τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής στην Ευρεία Παράκαμψη της Πάτρας και ενώ μετέφερε 67 μαθητές και 4 Καθηγητές του 3ου Λυκείου Γλυφάδας.

Ο Διοικητής του Α' Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας, έτυχε να διέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Περιμετρικής, την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα του, προσέγγισε στο σημείο του συμβάντος και "ρίχτηκε" στη μάχη για να σώσει τους επιβαίνοντες.

dimopoulos_pirosvestis_tempo24.gr_.jpg

 "Ηρωική" μάχη έδωσε και ο οδηγός του οχήματος που κατέληξε σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο. Οι μαθητές από την Γλυφάδα επέστρεφαν στην Πάτρα από την Αρχαία Ολυμπία.

 Μαθητές και καθηγητές βγήκαν σώοι από το λεωφορείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, γεγονός που προκαλεί αίσθηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβαίνοντες του διόροφου λεωφορείου βγήκαν από την πόρτα του οδηγού, αφού οι πλα"νές πόρτες δεν άνοιξαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο tempo24.gr: Η στιγμή που φουντώνει το λεωφορείο με τους μαθητές- Φλόγες και πυκνοί καπνοί- Περνούσε τυχαία από εκεί ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ του φλεγόμενου λεωφορείου στην Περιμετρική Πατρών - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής