Μικρά μυστικά για να βγαίνεις όμορφη στις selfies

To Ιnstagram είναι το νούμερο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Άνδρες και γυναίκες βγάζουν φωτογραφίες και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την κάθε τους κίνηση. Επίσης επικρατεί μία φρενίτιδα μεταξύ των γυναικών για το ποια θα ανεβάσει την καλύτερη selfie.  Εμείς θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα μυστικά του μακιγιάζ ώστε να φαίνεσαι στην φωτογραφία πανέμορφη σα μοντέλο.

Βάλε μακιγιάζ στα μάτια σου. Χωρίς φυσικά να αρχίσεις να βάζεις έντονες σκιές. Οι ιδανικές είναι οι γήινες για να φαίνεται το αποτέλεσμα φυσικό.

Η μάσκαρα σίγουρα είναι το αγαπημένο σου καλλυντικό οπότε γι’αυτό θα την χρειαστείς. Βάλε τόση ποσότητα ώστε το βλέμμα να φαίνεται διαπεραστικό.

Βάλε βάση και στα αυτιά σου! Σωστά διάβασες. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες τα αυτιά κοκκινίζουν. Εκτός αν η φωτογραφία που θέλεις να τραβήξεις, δεν εμπεριέχει τα αυτιά σου και τα καλύπτουν τα μαλλιά σου.

Τα ωραία χείλη είναι το παν σε μία φωτογραφία. Ενυδάτωσέ τα βάζοντας το πιο δροσερό κραγιόν σου.

Γέμισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι για να μην φαίνονται κουτσουρεμένα.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)