Νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

22/04/2017 | 11:27

Δυσάρεστες είναι οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς σύμφωνα με πηγές του «Sky Sports», ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα ξαναπαίξει… τουλάχιστον για φέτος! Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως υπάρχει γενικότερη αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο με τις πιθανότητες να προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν να είναι ελάχιστες. 

Ο σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης για το Europa League και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τα αποτελέσματα των εξετάσεων τότε… από του χρόνου και βλέπουμε.

Οι Βρετανοί τονίζουν ότι το δεξί γόνατο του Ζλάταν έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων και πως ο χρόνος αποθεραπείας ξεπερνά τους τρεις μήνες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, πέρα από τη δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας πως ο τραυματισμός του παίκτη είναι αρκετά σοβαρός.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου