Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή – Παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο

Τραγωδία το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με κοριτσάκι μόλις επτά ετών, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Μ. Παρασκευής στη νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στη διασταύρωση των Σαγεϊκων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο, παρέσυρε ένα κορίτσι ηλικίας 7 χρόνων.

Το παιδί διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν πως είναι αγοράκι, τελικά νεότερα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για κορίτσι.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά