Μαύρη σελίδα για την Πάτρα - Ο ιστορικός Απόλλωνας υποβιβάστηκε στην Α2

νίκη χωρίς αντίκρυσμα επί του Λαυρίου

Στην Α2 Εθνική, υποβιβάστηκε ο Απόλλωνας Carna, μετά την λήξη της σημερινής αναμέτρησης με το Λαύριο στο κλειστό της Περιβόλας.

Οι "μελανόλευκοι" μπορεί να κέρδισαν με 72-61 και να πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως η νίκη ήταν χωρίς αντίκρυσμα, καθώς ο Κόροιβος νίκησε τον Προμηθέα 66-62  στην Αμαλιάδα.

Oι παίκτες του Απόλλωνα ήξεραν τι χρειάζονταν για να σωθούν έστω και στο φινάλε της Stoiximan.gr Basket League. Χρειάζονταν νίκη επί του Λαυρίου, την πήραν (72-61), όμως ήθελαν και νίκη του Προμηθέα στην Αμαλιάδα ώστε ο Κόροιβος να είναι η ομάδα που θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία. Το δεύτερο αποτέλεσμα δεν ήρθε και κάπως έτσι οι "μελανόλευκοι" της Αχαΐας θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην Α2 με στόχο την περίοδο 2018-2019 να έχουν επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Στιβ Μπαρτ ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά, ήταν εξαιρετικός και απέναντι στο Λαύριο, όμως δεν αρκούσε η δική του εμφάνιση καθώς ο Απόλλωνας χρειαζόταν και τη βοήθεια του Προμηθέα. Ο Αμερικανός σκόραρε 27 πόντους με 6/15 σουτ και 11/14 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε και ένα κλέψιμο στα 36 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σίγουρα το stat-line του Μπαρτ, αλλά και το double-double του νεαρού Κουζέλογου που σε 30 λεπτά έγραψε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στο τέλος του αγώνα με το Λαύριο, βέβαια, όλοι αυτοί οι αριθμοί είχαν πέσει στο καλάθι των αχρήστων από τη στιγμή που ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να μείνει στη Stoiximan.gr Basket League.

patragoal.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ