Κώστας Ζαχαριάδης: Να συζητήσουμε με ψυχραιμία το θέμα του Αγίου Φωτός

«Έχουμε πιο σοβαρά ζητήματα να μαλώσουμε»

Στο Άγιο Φως και τη μεταφορά του από τα Ιεροσόλυμα αναφέρθηκε, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Εγώ έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι στην Ελλάδα, αυτά τα ζητήματα τα συζητάμε με χαρακτήρα επικαιρότητας, δηλαδή από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα συζητήσουμε με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον realfm 97,8.

Αναφερόμενος στη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για το Άγιο Φως ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι «Μεγάλη Τετάρτη έγινε και αυτό» και πρόσθεσε:

«Εάν θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά, θα πρέπει να τα δούμε συναινετικά σε ένα βάθος χρόνου, με διάλογο και προφανώς όχι με συγκρούσεις. Έχουμε πιο σοβαρά ζητήματα να μαλώσουμε, να συγκρουστούμε και να τσακωθούμε, είδατε χθες τη συζήτηση στη Βουλή, και να αντιπαρατεθούμε από το να συζητάμε ζητήματα στα οποία υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και μέσα στα ίδια τα κόμματα και μέσα στο πολιτικό σύστημα. Αλλά, γενικά δεν νομίζω ότι είναι το μείζον ζήτημα αυτό που απασχολεί την ελληνική κοινωνία».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης