Η ΡΑΠ Ανθρώπινη πόλη για τις προσλήψεις του Δήμου στα Κέντρα Κοινότητας

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της για την αναστολή της προκήρυξης

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…

Διαμαρτύρεται η δημοτική αρχή Πελετίδη γιατί την καταγγείλαμε για την προσπάθεια ματαίωσης της προκήρυξης προσλήψεων του Κοινωνικού Οργανισμού για τα Κέντρα Κοινότητας.

Δεν λέει κουβέντα, βέβαια, για την αυθαίρετη, παράνομη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Προέδρου του ΚΟΔΗΠ κ. Τουλγαρίδη που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέστειλε την εγκεκριμένη από τον ΑΣΕΠ προκήρυξη - που βρισκόταν ήδη στο στάδιο της υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους – παραβιάζοντας, έτσι, την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν λέει τίποτα η δημοτική αρχή για το εξώδικο που παρέλαβε από υποψήφιους που κατέθεσαν κανονικά τα χαρτιά τους προσδοκώντας σε μία θέση εργασίας με βάση τα προσόντα που είχαν και που απαιτούσε η προκήρυξη. 

Αγνόησε επιδεικτικά η δημοτική αρχή την καθολική αντίδραση της αντιπολίτευσης που υπήρξε, ακόμα και από τις συνήθως φίλα προσκείμενες σε αυτήν δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση με άναρθρες ανακοινώσεις και κίβδηλη προπαγάνδα μετά την άτακτη οπισθοχώρηση στην οποία αναγκάστηκε να προβεί, αναλογιζόμενη ίσως τις πολιτικές αλλά και τις ποινικές ευθύνες της, καταγγέλλοντας τους συνήθεις καταγγελλόμενους, δηλαδή όλους τους άλλους.

Δεν ξεγελάει κανέναν.

Κι αφού ξεκίνησε την κουβέντα για σκάνδαλα θα της θυμίσουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα είναι και οι πελατειακές σχέσεις, σαν αυτές που προσπαθεί να επιβάλει σε εργαζόμενους, σε επιχειρηματίες, σε κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Ας μην έχει αυταπάτες.

Η πονηριά της εξουσίας είναι ότι όσο εύκολα δίνεται άλλο τόσο εύκολα παίρνεται πίσω.

Ιδιαίτερα από αυτούς που την κακομεταχειρίζονται.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ