Μισός… πάει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Την Κυριακή στην Τούμπα

Αρκετά αλλαγμένος θα είναι -αναγκαστικά- ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού εκτός από τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Κουλιμπαλί, Λέτο και Λουντ! 

Οι δύο πρώτοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Από ‘κει και πέρα, ο Φινλανδός διεθνής δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και έτσι συνέχισε τη θεραπεία του, κάνοντας παράλληλα αγώνα… δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι Κυπέλλου της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο πάλι τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα επειδή είναι τιμωρημένος, ωστόσο και εκείνος δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο (8/4), καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. 

Συνεπώς, οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «πράσινων» είναι οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μολίνς.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης