Σπιτικό scrub που ‘’εξαφανίζει’’ την κυτταρίτιδα!

Έρχεται καλοκαίρι, ήδη κάποιες από εσάς ξεκινήσατε τα μπάνια στη θάλασσα, ή έστω την ηλιοθεραπεία και δεν αισθάνεστε άνετα με το κορμί σας. Ο λόγος; Ο αιώνιος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας που δεν είναι άλλος, από την κυτταρίτιδα. Τι μπορείτε να κάνετε τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι; Υπάρχει  ένα μαγικό scrub που μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι και να απαλλαγείτε μια για πάντα από τον ύπουλο εχθρό!

Για να το φτιάξεις θα χρειαστείς:

1 φλ. κατακάθι από καφέ
1/4 φλ. καστανή ζάχαρη
αρκετό ελαιόλαδο

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Τρίψε τα επίμαχα σημεία κάνοντας κυκλικές κινήσεις χωρίς όμως να γίνεται δυνατά. Ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό κι όχι καυτό ή ζεστό.

Προσπάθησε να επαναλαμβάνεις αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας από τώρα και χωρίς να σταματήσεις τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσεις τα μπάνια στη θάλασσα.

*Προσοχή: Αν δεις κοκκινίλες ή κάποιον ασυνήθιστο ερεθισμό σταμάτησε να το κάνεις.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος κοντά στο ΓΕΛ Ρίου

Στο Ισραήλ o ΥΠΕΞ της Γερμανίας για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Πώς το Ελληνικό FBI χάλασε την “παρέα της Πάτρας” που πωλούσε κοκαΐνη και έκλεβε αυτοκίνητα

Μπάσκετ: Επέστρεψε στην GBL ο Ηρακλής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προτεραιότητά μου είναι το μωρό και η οικογένειά μου»

Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σε ισραηλινό πλήγμα στη Χαν Γιούνις

Πόσα αποξηραμένα δαμάσκηνα επιτρέπεται να τρώτε την ημέρα

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Θα τη σκηνοθετήσω