Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα που κατηγορείται πως σκότωσε δύο σκυλιά - Τον Ιανουάριο 2018 θα καθίσει στο εδώλιο

λόγω κωλύματος του δικηγόρου

Για τον Ιανουάριο του 2018 αναβλήθηκε τελικά η δίκη του 65χρονου ιερέα που κατηγορείται πως πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε δύο σκυλιά.

Σήμερα αναμενόταν να εκδικαστεί στο αυτώφορο δικαστήριο η υπόθεση, όμως λόγω κωλύματος του ενός εκ των δικηγόρων του, Παναγιώτη Κοραντζόπουλου που βρισκόταν σε άλλη δίκη, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας ανέβαλε την υπόθεση για τις 24 Ιανουαρίου του 2018.

Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω ιερέας συνελήφθη από την Αστυνομία πριν λίγες μέρες όταν μετά από μαρτυρίες φιλόζωων της Πάτρας, πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά με καραμπίνα μπροστά μάλιστα στα μάτια παιδιών στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών.

O ιερέας μετά από καταγγελία που έγινε, οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ιερέας που υπηρετεί σε ναό της περιοχής των Πατρών, συνελήφθη, στις 2 Απριλίου 2017 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, διότι σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δυο σκύλους, που είχαν εισέλθει στην αυλή της οικίας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Στην συνέχεια ο δράστης φόρτωσε τις σορούς των ζώων σε φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) και τις ενταφίασε σε άγνωστο τόπο.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του δράστη, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και τους  δύο  κάλυκες φυσιγγίων που βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ