Η "Λεωφόρος" ανοίγει τις πόρτες της στους πρόσφυγες

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει 200 πρόσφυγες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει 200 πρόσφυγες στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαϊδης» στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ για αυτή την ξεχωριστή κίνηση στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο:

«Τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague Ελλάδα Παναθηναϊκός – Πανιώνιος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 200 πρόσφυγες, ενήλικες και παιδιά από τη Θύρα 6 του «Απ. Νικολαΐδης» όπου θα φιλοξενηθούν στο πλαίσιο της δράσης «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ», την οποια διοργανώνει ο Παναθηναϊκός, προωθώντας τα μηνύματα της κοινωνικής ένταξης και της αλληλεγγύης.

Η δράση «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ» εντάσσεται στην ActionWeek #MORETHANFOOTBALL, που διοργανώνει το EFDN και στην οποια συμμετέχουν clubs απο ολη την Ευρώπη. Στο πλαίσιο της ενέργειας Παναθηναϊκός έχει ήδη δραστηριοποιηθεί συμμετέχονταςστο «UNITE THE MALL» που έστειλε το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι. Συνολικά, η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο #MORETHANFOOTBALL γινεται στο πλασιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας που εγγράφεται στη δέσμευσή της να παραμείνει στην πρωτοπορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης