Πάτρα: Άνοιξε τις πύλες της η WESTIA 2017-Εδω "χτυπάει η καρδιά" της εστίασης και του επισιτιστικού κλάδου

από τις 1 έως τις 3 Απριλίου

Άνοιξε τις πύλες της το μεσημέρι του Σαββάτου η WESTIA 2017, καθιστώντας την Πάτρα για ένα τριήμερο, από τις 1 έως τις 3 Απριλίου, επίκεντρο της εστίασης και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου της Δυτικής Ελλάδας.

Η Westia 2017 άνοιξε τις πύλες της  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε έναν χώρο όπου θα φιλοξενήσει δεκάδες περίπτερα, με επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και τον οποίο πρόκειται να επισκεφτούν χιλιάδες επαγγελματίες. Ενώ τα εγκαίνια έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα της ΠεριφέρειαςΔυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Μητροπολίτη Παρών κ. Χρυσόστομο και φυσικά του Προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργου Κοτοπούλη

Οι εκτιμήσεις του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Αναψυχής μιλούν για περισσότερο από 20.000 επισκέπτες, ενώ ο αριθμός αυτός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, επιβεβαιώνεται μέσα από τις κρατήσεις των ξενοδοχείων της περιοχής που είναι σε μεγάλη πληρότητα.

Πέρα από την έκθεση και τα χιλιάδες προϊόντα που θα εκτεθούν στους χώρους της Westia 2017, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει παράλληλες δράσεις και γαστρονομικά shows από κορυφαίους του είδους.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί γαστρονομική εκδήλωση από την Πανελλήνια Λέσχη Αρχιμαγείρων και σεφ, με δεκάδες συνταγές και πιάτα που θα αφορούν το ελληνικό πρωινό έως και την ιταλική κουζίνα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μπάρμαν θα διοργανώσει την δική του εκδήλωση, παρουσιάζοντας δεκάδες κοκτέιλ που θα βασίζονται σε ελληνικά προϊόντα, ενώ ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει γίνει και για το σεφ κλαμπ Ιταλίας, για την διάσημη ομάδα του Ciao Italia και του Cibusalento που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Westia 2017.

Και από το εξωτερικό

To ενδιαφέρον για την Westia 2017, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν περιορίζεται απλά και μόνο στον ελληνικό χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Πάτρα αυτές τις μέρες θα δώσουν το παρών για χάρη της μεγάλης αυτής κλαδικής έκθεσης μέλη του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου, μέλη του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι Τούρκικων Επιμελητηρίων .

Μαζί με αυτούς, στην Πάτρα, θα βρίσκονται 32 πρόεδροι από Συλλόγους Εστίασης της χώρας, αλλά και εκπρόσωποι δεκάδων ακόμα φορέων της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο. Η έκθεση, όπως ήδη έχει γραφτεί, είναι σε πληρότητα, τα περίπτερα ήδη έχουν στηθεί και ο Γιώργος Κοτοπούλης τονίζει:

«Η Westia 2017 είναι η έκθεση που θα δώσει την δυνατότητα στους επαγγελματίες - επισκέπτες να βρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, σε καλές τιμές, με συμφέρουσες προσφορές. Καλούμε λοιπόν τους επαγγελματίες να επισκεφτούν αυτές τις μέρες την έκθεση και να δουν από κοντά τα προϊόντα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που σίγουρα θα τους παρουσιαστούν».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διαβάστε επίσης