Σόιμπλε: Μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση

21/03/2017 | 21:50

Μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ο Γερμανίας υπουργός Οικονομικών τόνισε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Καθημερινή, ότι «σε όλες τις περιπτώσεις προγραμμάτων βοήθειας προς κράτη, οι θεσμοί πάντα διαμηνύουν ότι αποφάσεις για μέτρα που αφορούν το μέλλον, θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές και από την αντιπολίτευση, εφόσον υπάρχουν εκλογές στο άμεσο μέλλον. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Γάλλος ομόλογός του, Μισέλ Σαπέν, είχε αναφέρει ότι το ΔΝΤ ζητά τη στήριξη και της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα για τα δημοσιονομικά μέτρα μετά το 2019, κάτι το οποίο, πάντως, διέψευσε το ίδιο το Ταμείο.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη