Η τελευταία συνομιλία του Αρτέμη Σώρρα πριν εξαφανιστεί - Τι έλεγε την Παρασκευή πριν την καταδικαστική απόφαση - ΒΙΝΤΕΟ

Τι αποκάλυψε στο δελτίο του alpha

Από την προηγούμενη Παρασκευή η αστυνομία αναζητά τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του που παραμένουν άφαντοι μετά την καταδίκη τους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αναφέρθηκε το δελτίο της Τρίτης στην τελευταία συνομιλία του Αρτέμη Σώρρα πριν εξαφανιστεί, έπειτα από την καταδίκη του.

Ο διάλογος που έγινε την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 14:35 το μεσημέρι, έχει ως εξής:

Αρτέμης Σώρρας: Πρωτόδικο είναι. Ερήμην δικάστηκε. Πήγαμε για αναβολή γιατί ο δικηγόρος μας είχε κακούργημα στην Καλαμάτα και το δικαστήριο δίκασε ερήμην. Είναι ένα πραξικόπημα δικαστικό εάν έχει βγάλει 8 χρόνια κάθειρξη για ένα θέμα αστικό, Ποιο αστικό δεν γίνεται. Είναι ένα δικαστικό πραξικόπημα. Λειτουργεί έτσι το κράτος δικαίου; Τι να πω; Άσε να το δούμε αλλά δεν έδωσε αναβολή σε δικηγόρο ο οποίος είχε δίκη για κακούργημα από αναβολή στην Καλαμάτα τι να πω; Ένα αστικό θέμα κακούργημα. Και βάζει 8 χρόνια. Τι ήταν ανθρωποκτονία ήταν; Αν το αστικό θέμα το κάνεις κακούργημα και βγάζει και 8 χρόνια κάθειρξη Τι να πω ρε Γιώργο; Θα το δούμε.

Δημοσιογράφος: Το ρωτάω γιατί με τα οκτώ χρόνια κάθειρξης θα πρέπει να οδηγηθείτε στη φυλακή…

Αρτέμης Σώρρας: Τι να πω ρε Γιώργο αν είναι να πάμε φυλακή για αστική υπόθεση χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα σε ένα κράτος δικαίου... Πάμε όλοι μαζί. Οκτώ χρόνια και αυτά γίνονται στον Σώρρα. Μία χαρά είμαστε. Βαράτε και εσείς από τα κανάλια, για να το δέσουμε το περιβάλλον όλοι μαζί. Πολύ ωραία παιδιά, περνούσαμε μία χαρά και ήρθε ο Σώρρας και μας τα χάλασε όλα. Ήρθε η Ελλήνων Συνέλευσις και μας τα χάλασε όλα.

Διαβάστε επίσης