Συνάντηση Κ. Καραμανλή και Θ. Ρουσόπουλου μετά την απόφαση για το Βατοπέδι

21/03/2017 | 16:09

Με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, συναντήθηκε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, στο γραφείο του κ. Καραμανλή, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε 40 λεπτά, ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι απεδείχθη περίτρανα πως υπήρξε μία σκευωρία, με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση Καραμανλή.

“Η σκευωρία έπληξε ανθρώπους και συνειδήσεις. Απεδείχθη, επίσης, περίτρανα ότι αν μπορεί κανείς να μιλά για σκάνδαλο πρόκειται για το σκάνδαλο της κατασκευής ενός δήθεν σκανδάλου. Σήμερα σκέφτομαι περισσότερο τον φίλο μου, τον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος δεν έζησε για να χαρεί μαζί μας αυτήν την ιστορική απόφαση”, τόνισε ο πρώην υπουργός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν τώρα ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην πολιτική, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε μονολεκτικά «είδωμεν».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ