Δυτική Αχαΐα: Λήστεψαν ηλικιωμένο και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο – Σοβαρή η κατάσταση του – Ανήλικοι οι δράστες

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 9 και 11 ετών επιτέθηκαν χθες το μεσημέρι σε 84χρονο στην Κάτω Αχαΐα, με κίνητρο τη ληστεία.

Οι ανήλικοι έσπρωξαν τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ οι δράστες του απέσπασαν το ποσό των 20 ευρώ.

Ο 84χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία Βοήθεια” στο Ρίο.

 Αμέσως αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό τον ανηλίκων και τη νύχτα οι δράστες ταυτοποιήθηκαν. Δεν συνελήφθησαν ωστόσο δεδομένου οτι πρόκειται για ανηλίκους.

Ωστόσο από την Αστυνομία αναζητούνται οι γονείς τους

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα