Μια κίνηση από την Σία Αναγνωστοπούλου που θα συζητηθεί !

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί, αποφάσισε να προχωρήσει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Η βουλευτής Αχαϊας με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παρευρίσκεται σε καμιά εκδήλωση που δεν θα υπάρχει στο πάνελ και ομιλίτρια γυναίκα!

Οπως αναφέρει “βαρέθηκα τον 210 αιώνα το μονοπώλιο της σοφίας απο τους άνδρες”!

Συγκεκριμένα η αχαιή πολιτικός έγραψε: Αποφαισα. δεν παρευρισκομαι πια σε καμία εκδήλωση που δεν υπάρχουν γυναίκες ομιλητριες επί ίσος όρος με τους άνδρες. Δεν μ ενδιαφερουν ακόμα κι αν φαίνονται ενδιαφερουσες. Βαρέθηκα το μονοπώλιο της σοφίας από άνδρες τον 21 αιώνα. Την Παρασκευή το βράδυ άκουσα την πολύ καλή ομιλία της Ιφιγένεια Καμτσιδου. 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη