Παρουσιάζεται σήμερα το βιβλίο τα ερωτικά του ’21 του Κυριάκου Σκιαθά

12/03/2017 | 08:17

Σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα, παρουσιάζεται στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου) από τις εκδόσεις Διαπολιτισμός το βιβλίο του Κυριάκου Δ. Σκιαθάτα ερωτικά του ’21, τόμος Δεύτεροςμε πρόλογο του έγκριτου ιστορικού Βασίλη Λάζαρη.

Μετά την εκδοτική επιτυχία του πρώτου τόμου «των ερωτικών του ’21»ο δεύτερος τόμος είναι γεγονός. Οι σελίδες του βιβλίου θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες στα πολεμικά και ρομαντικά εκείνα χρόνια, όπου οι πρωταγωνιστές του χάραξαν τις μνήμες, τις συνειδήσεις και τις ψυχές όλων μας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο φιλόλογος – ιστορικός Βασίλης Κων. Λάζαρης και ο αρχαιολόγος – επιμελητής του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών Γιάννης Μόσχος. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Τζίμης Πολίτης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πηνελόπη Καράγιωργα.

Παρουσιάζεται σήμερα το βιβλίο τα ερωτικά του ’21 του Κυριάκου Σκιαθά

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο