Άγνοια δηλώνει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ για την κηδεία του

«Κρατάω τις χαρούμενες στιγμές, μόνο εκείνος κι εγώ» δηλώνει στρέφοντας τα βέλη του στην οικογένεια του εκλιπόντος

Το παράπονό του για το γεγονός πως η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ τον έχει αφήσει εντελώς έξω από κάθε διαδικασία σχετικά με την κηδεία του εξέφρασε ο σύντροφός του Φάντι Φαουάζ.

Ο 53χρονος σταρ είχε βρεθεί νεκρός από τον Φαουάζ στο σπίτι του στη Βρετανία ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως πέθανε από καρδιομυοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση.

«Για την κηδεία; Δεν μπορώ να σας πω τίποτα… Θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, αυτό συνεχίστηκε για πολύ κι εγώ βρέθηκα στη μέση… Δεν ξέρω τίποτα για την κηδεία, πραγματικά δεν ξέρω τίποτα, πιστέψτε με, είναι όλο τόσο παράξενο…» τόνισε στην εφημερίδα Sun.

Ο 43χρονος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα πριν διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ καθώς πολλοί θαυμαστές που πίστευαν πως συνδέεται με υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όταν ανακοινώθηκαν τα παθολογικά αίτια, ο ίδιος ένιωσε μεγάλη ανακούφιση.

«Ένιωσα χαρά, τώρα που μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη. Κρατάω τις χαρούμενες στιγμές, μόνο εκείνος κι εγώ. Πάντα αυτό έκανα, το κρατούσαμε μεταξύ μας, το κατάφερα για πέντε χρόνια…» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης